Detalii
INGREDIENTE: ghimbir, frunze de alun, pulpa macese, lemongrass, aroma, petale albastrele. Nu contine coloranti artificiali, culoarea ceaiului este data de hibiscus.
Gramaj: 250g
MOD DE PREPARARE: se pune o lingurita de ceai ginger lemon in 350 ml- 400 ml de apa fierbinte. Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 10 minute.
Ceaiul de Ghimbir & Lamaie poate fi consumat in orice perioada a anului. Explozia de arome si vitamine face acest tip de ceai sa poata fi servit atat rece cat si cald, asadar te poti hidrata si incarca cu vitamine in orice sezon. Acest ceai furnizeaza organismului uman cei mai multi antioxidanti si un complex de vitamine.
De mii de ani medicina ayurvedica utilizeaza ceaiul de ghimbir pentru combaterea migrenelor, indigestiei, racelilor de sezon, crampelor menstruale si durerilor musculare.
Ceaiul de ghimbir este excelent pentru o buna functionare a circulatiei sangelui, reduce stresul si starile de greata.
Lemon grass este o planta originara din India, care ofera preparatelor un gust placut de lamaie.
Ceaiurile din gama Evolet Selection au fost selectate cu grija si depozitate in recipiente elegante. Acest model de depozitare ofera ceaiului temperatura si umiditatea de care are nevoie pentru a fi cu adevarat deosebit.