Detalii
Gramaj: 250g
MOD DE PREPARARE: Se pune o lingurita de ceai verde green tea sencha in 350 ml- 400 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar si prin urmare greu de baut.
Ceaiurile din gama Evolet Selection au fost selectate cu grija si depozitate in recipiente elegante. Acest model de depozitare ofera ceaiului temperatura si umiditatea de care are nevoie pentru a fi cu adevarat deosebit.
Sencha este un tip de ryokucha japonez (ceai verde) care este preparat prin infuzarea frunzelor de ceai integral procesate in apa fierbinte. Acest lucru este diferit de ceaiul verde japonez matcha, in care pulberea de ceai verde este amestecata cu apa fierbinte. Practic, frunza in sine este inclusa in bautura.
Ceaiul verde Sencha cotține antioxidanti, beta-caroten, catechine, acid folic, calciu, potasiu, fosfor si vitamina C, care pot fi gasite doar in frunzele dens-nutritive. Continutul sau de cofeina il face, de asemenea, o alternativa mai sanatoasa la cafea.